Schilderwerk.

Schildersbedrijf Emile Bourquin verricht schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor binnen en buitenschilderwerk aan uw woning,bedrijfspand,kantoorruimte ,vakantiehuis.Uw woonhuis,bedrijfspand verouderd en heeft dus onderhoud nodig.

Binnenschilderwerk.

Binnenschilderwerk dient vooral ter verfraaing en om sfeer te creƫren.Met de juiste keuze van kleuren en materialen kunt u zo de uitstraling bepalen van iedere ruimte.Om mens en milieu te sparen is bij wetgeving sinds het jaar 2000 bepaald dat er bij binnenschilderwerk alleen nog met watergedragen lakken mag worden gewerkt.Dit betekent dat er heel wat nieuwe producten op de markt zijn gekomen met diverse toepassingsmogelijkheden.Wij adviseren u graag.

 

Buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk dient niet alleen voor verfraaiing maar ook ter bescherming.In ons klimaat heeft buitenschilderwerk veel te verduren.Zo moet het schilderwerk bestand zijn tegen weersinvloeden zoals zon,regen, vorst etc.. Voor goed schilderwerk is het van belang goed te inventariseren in welke staat het schilderwerk verkeerd bij aanvang van de werkzaamheden.Zo kan worden bepaald welke behandelingen noodzakelijk zijn om te komen tot kwalitatief goed schilderwerk..Hier wordt ook bepaald voor welk verfsysteem wordt gekozen.Eenmaal goed geĆÆnspecteerd en het juiste verfsysteem gekozen kunnen wij starten met de uitvoering van de werkzaamheden.

Goed onderhouden schilderwerk ziet er niet alleen beter uit maar zorgt ook dat alle onderdelen van uw huis of bedrijfspand goed beschermd zijn en in optimale conditie blijven.Tijdig onderhoud is kostenbesparend immers bij achterstallig onderhoud zullen er meer arbeidsgangen nodig zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen.

De marktwaarde van uw woning of bedrijfspand die in perfecte conditie verkeerd is hoger dan een identieke woning of bedrijfspand met achterstallig onderhoud. Met onze vakkennis,gereedschappen en materialen blijft u woning of bedrijfspand in optimale conditie en wordt strak werk geleverd.

Wij bieden u altijd:

* heldere vrijblijvende offerte

* kleur ,materiaal en productadvies

* duidelijke omschrijving van de werkzaamheden

*garantie op het geleverde werk